U mbajt aktivitet ne garen e hedhjes se sferes.

Ne Kolegjin Mehmet Akif ne Prizren, u mbajt aktivitet ne garen e hedhjes se sferes.

Ne kete gare morren pjese nxenesit e shkolles se mesme te larte, dhe arriten keto rezultate:

  1. Andis Nallbani
  2. Halit Yildirim
  3. Agon Hoxha

hedhja