Njoftim per mesimet shtese dhe SAT

Njoftohen  nxenesit se Diten e Shtune dt.27.09.2014 organizohen ore shtese dhe  kursi SAT.Transporti niset ne ora 8.45 nga ABI center.Nxenesit duhet te vijne me uniformen e shkolles (OBLIGATIVE).