Nisen kurset SAT

Nisen kurset  SAT. Duke pare interesin e nxenesve dhe mundesite qe ofron provimi nderkombetar  SAT departamenti i gjuhes angleze filloi kursin pergatitor  SAT qe do te zgjase deri ne muajin dhjetor per te vazhduar me kurset te tjere pergatitore per univesitet.

2400Exp-perfect-SATscore