Me date 26 Gusht Kolegji Mehmet Akif organizoi Takimin e pervitshem

Me date 26 Gusht Kolegji Mehmet Akif organizoi Takimin e pervitshem te  brezave te maturanteve te diplomuar nder vite.Takimi kaloi  bukur ku ish nxenesit dhe mesuesit  rikujtuan ditet dhe momentet qe kishin kaluar se bashku.Ne fund te takimit si çdo vit pati dhe surpriza.

Kemal Pervanqe dhe Enise Morina  paten fatin te fitonin nga nje bilete vajtje ardhje per Turqi.
Drejtoria dhe Personeli  MAC Prizren  i uron edhe njehere Suksese e mbarevajtje ne vitin e ri akademik si dhe  pune te mbare per ata qe nisin karieren profesionale.