Ndarja nga mësuesja- nxënësit e klasës së pestë pegatitën një program

Me rastin e përfundimit të klasës së pestë, pra ndarja nga mësuesja- nxënësit e klasës së pestë pegatitën një program të pasur me këngë, recitale, skeçe, valle e shumë të tjera. Përmes këtij programi dhe arritjeve dhe sukseseve të tyre dëshmuan se janë e ardhmja e sigurt e këtij vendi dhe ne u dëshirojmë rritje të mbarë, shëndet dhe suksese të mëtutjeshme…

Nese deshironi te shkarkoni fotografite klikoni ketu