Lajmerim

Lajmërohen të gjithë prindërit e nxënësve të kl. I deri në kl. V se suksesi i nxënësve ( notat ) do të jepen më datën 19.06.2014 në ora 14:00.
        Mësimi do të mbahet i rregullt nxënësit do të vijnë dhe kthehen me transport si çdo ditë.
                                     
                                Të gjithë nxënësve u urojmë pushime të këndshme.