Lajmerim

Të nderuar maturantë ju njoftojmë se Provimi i Maturës Shtetërore do të mbahet më 14.06.14 dhe 28.06.14 në ora 09:00.
Provimi do të mbahet në Kolegjin Mehmet Akif-Prizren si për ata maturantë që do të dalin në Gj.shqipe ashtu edhe ata në Gj.turke.

Transporti per maturantet niset nga ABI Center ne ora 08:30.