Klasat e gjashta shfaqin gëzimin e tyre për mbarimin e vitit shkollor me sukses!

Më 30.05.2014 me rastin e përfundimit të klasës së gjashtë, nxënësit e klasave 6A dhe 6B kanë shfaqur një program kulturo-artistik për të festuar së bashku arritjet dhe sukseset gjatë vitit shkollor 2013/14. Gëzimin, fëmijët e ndanë me prindërit e tyre me: prezentime, poezi, recitale, skeçe, këngë e valle argëtuese!

Nese deshironi te shkarkoni fotografite klikoni ketu