U mbajt programi kulturor, edukativ dhe artistik i nxënësve të kl.3A

Të Enjtën më :15.05.2014 në sallën e kuqe të Kolegjit Mehmet Akif,u mbajt programi kulturor,edukativ dhe artistik i nxënësve të kl.3A
Në këtë program nxënësit edhe një herë dëshmuan aftësitë,njohuritë dhe talentin e tyre të cilët i përvetësuan gjatë këtyre viteve në këtë kolegj.
Ne fytyrat e nxënësve, mësimdhënësve dhe prindërve vërehej buzëqeshja dhe gëzimi.
Në këtë program nxënësit u falenderuan prindërve të tyre për investimin që bëhet për ta, për gjeneratat e ardhme të vendit tonë.

Nese deshironi te shkarkoni fotografite klikoni ketu