U mbajt programi kulturor dhe artistik i nxëneve të klasës së II-të

Më 8 maj 2014 në lokalet e kolegjit ” Mehmet Akif ” u mbajt programi kulturor dhe artistik i nxëneve të klasës së II-të, ku nxënesit shpalosën aftësitë edhe njohurit e veta të përfituara gjatë këtyre dy viteve mësimi pranë këtij kolegji.

Ishte kënaqesi vështrim i paraqitjes profesionale i femijëve si dhe gëzimi i pazëvendësuar i prinderve.

Nese deshironi te shkarkoni fotografite klikoni ketu