Njoftim

Me date 06.05.2014 ne kolegjin Mehmet Akif Prizren u mbajten garat regjionale nga shoqata e pedagogeve te kultures fizike dhe sportit shkollor. Garat u mbajten ne keto sporte:

  1. Shah
  2. Ping Pong

 

Rezultati  e gares ne  Shah per Sh.F.M.Uleta

1 Shkolla-Kolegji Mehmet Akif –Prizren

2.Shkolla-Kongresi i Manastirit -Suhareka

3.Shkolla-28 Nentori -Dragash

Rezultati  e gares ne  ShAH per Sh.F.M.Larta

1.Shkolla-Kolegji “Mehmet Akif”-Prizren

Rezultati  e gares ne  PING-PONG per Sh.F.M.Uleta

1.Shkolla-Destan Bajraktari-Suhareke

2.Abdyl Frasheri

Rezultati  e gares ne  PING-PONG per Sh.F.M.larta

 

1.Gjimnazi”Gjon Buzuku-Prizren

 

Fituesit e vendeve te para do te vazhdojne pjesemarrjenne garat Republikane qe do te mbahen ne Prishtine.