Maturantet u argetuan me vallen.

Me rastin e perfundimit te matures, maturantet e kesaj gjenerate 2013-2014 u argetuan me vallen

tradicionale tonen-lodrat (tupanat).Edhe kete vit ata ndien kenaqesi dhe u argetuan shume.Te gjithe

maturanteve u deshirojme suksese dhe regjistrim ne fakultetet e deshiruara.