Lajmerim

Lajmerohen te gjithe nxenesit ne listen e me poshtme se me daten 17.05.2014 e shtune ne ora 09:00 do te mbahet ore shtese dhe SAT
Autobusi niset nga Abi Center ne ora 8:30.
Ardhja me uniforma eshte obligative
Kliko per me shume informat:

Lista 16.05.14 TIMETABLE EXTRA LESSON