Vizita e Sh.f "Lekë Dukagjini" në " Mehmet Akif College " Prizren

DSC_0071

 

Me   datën  16.04.2014  në orën 15.00  Kolegji Mehmet Akif organizoi një drekë solemne për mësimdhënësit dhe  udhëheqësit e shkollës  fillore “Lekë Dukagjini ” Prizren. Mësimdhënësit u njohën më përafër me sistemin e  shkollës tonë dhe vizituan