Programi për nxënësit që treguan sukses në Garat e Kimisë

DSC_0223

 

Kolegji “Mehmet Akif ” në Prizren për nxënësit që kanë treguar sukses në garën e  lëndës  së  kimisë  nga Prizreni , Suhareka , Rahoveci dhe  Dragashi ka organizuar program 4 ditor me banim për këto nxënës.