Gara në Vollejboll

DSC_0071 (2)

Me datën  31.03.2014, ne  Kolegjin “Mehmet Akif”-Prizren u mbajt gara ne Volejboll për Sh.F.M.U. nivel Komune për( femra).Në këtë garë u përfaqësuan gjithsej 12 shkolla  me 120  nxënës.Vendi i parë i takoi shkollës :

1.”Dy Dëshmorët” –  Krushë.

Organizator i Garës Shoqata e Pedagogëve të Kulturës Fizike dhe Sportit Shkollor të PrizrenitShkolla “ Dy Dëshmorët “ do t’a përfaqësojnë Komunën e Prizrenit në Gara Regjionale që do të mbahen në Suharekë(Therandë)