Aktivitete të ndryshme me Shkollat Publike

DSC_0055

Me datën 05.04.2014 në kolegjin “Mehmet Akif” kanë marrë pjesë nxënësit e shkollave publike ku kanë pasur mundësi argëtim dhe pjesëmarrje në aktivitete  të ndryshme sportive.Programi është përmbylle me një drekë modeste .