Provimi Pranues

Provimi Pranues për Bursë i klasëve të 6-ta, 9-ta dhe 10-ta do të mbahet më 26 Prill 2014 e shtunë në orën 10:00 ne :

Prizren – Mehmet Akif College – Korishë, 
Transporti per ne Korishë fillon nga “ABI Center” ne ora 08:30.

Suharekë – Sh. f. ” 7 Marsi “

Rahovec – Sh. f. ” Isa Boletini ”

Dragash – Sh.f.m.u ” Fetah Sylejmani ”

Kosovo_location_map