Vizita e Sh.f " Motrat Qiriazi " në " Mehmet Akif College " – Prizren

DSC_0173Me   datën   31.03.2014  në orën 15.00  Kolegji Mehmet Akif organizoi një drekë solemne për mësimdhënësit dhe  udhëheqësit e shkollës  fillore “Motrat Qiriazi ” Prizren. Mësimdhënësit u njohën më përafër me sistemin e  shkollës tonë dhe vizituan laboratoret.