Vizita e SH.F "Emin Duraku " në Kolegjin "Mehmet Akif "

DSC_0771 (1)Me  datën   28.03.2014  në orën 16.00  Kolegji Mehmet Akif organizoi një drekë solemne për mësimdhënësit dhe  udhëheqësit e shkollës  fillore “Emin Duraku” Prizren. Mësimdhënësit u njohën më përafër me sistemin e  shkollës tonë dhe vizituan laboratoret.