Njoftim

I njoftojme nxenesit e shkolles sone se aktivi i edukates fizike organizon gara ne  dy sportet
-Shah (meshkuj-femra)
-Ping-Pong(mehskuj-femra)
-Te interesuarit duhet te paraqiten me date 03.03.2014, tek mesimdhenesit  e Ed.Fizike per regjistrim.
-Te drejte pjesemarrje: klasat e 6-9 , dhe 10-12
pingpong
shah1