Aktivitet me SH.F " Mustafa Bakiu " Prizren

Kolegji ” Mehmet Akif ” ne Prizren si çdo vit edhe këtë vit është duke organizuar aktivitetin e testimit Oxford për nxënësit e kl. IX-ta të shkollave publike. Përmes programit Online Oxford English Testing nxënësit patën mundësinë  të përcaktojnë nivelin e gjuhës angleze.

Më datën 28. Mars.2014 të ftuar kanë qenë  20 nxënësit dhe 1 mësimdhënës nga Sh.f. ” Mustafa Bakiu ” Prizren ku pas testit ata u njohen më përafër me ambientin e shkollës u priten me një drekë dhe së fundi u shpërblyhen me çertifikata varësisht nga rezultati i testimit Online dhe u kthyen në shkollën e tyre me transport të siguruar nga ana e kolegjit.

DSC_0717