Gara në Vollejboll – në nivelin Komunal

 

DSC_0103Me datën 25.03.2014

 

Në kolegjin Mehmet Akif Prizren u organizua Gara në Volejboll për shkolla të mesme te ulëta. (meshkuj)

Vend i parë i takoi :

1.Dy dëshmorët –( Krushë e vogël )

Organizator i Garës Shoqata e Pedagogëve te Kulturës Fizike dhe Sportit Shkollor te Prizrenit