Lajmerim

announcementLajmerohen te gjithe nxenesit ne listen e me poshtme se me daten 01.03.2014 e shtune ne ora 08:45 do te mbahet ore shtese si dhe nxenesit vulnetarisht mund te bashkangjiten ne kete aktivitet.
Autobusi niset nga Abi Center ne ora 8.00.
Ardhja me uniforma eshte obligative
Kliko per me shume informat:
Lista