Lajmerim

announcementLajmerohen te gjithe nxenesit ne listen e me poshtme se me daten 15.02.2014 e shtune ne ora 08:45 do te mbahet ore shtese si dhe nxenesit vulnetarisht mund te bashkangjiten ne kete aktivitet.
Autobusi niset nga Abi Center ne ora 8.00.
Ardhja me uniforma eshte obligative

Lista e nxenesve