Kurs për nxënësit e Kl. 5-8 ta

iStock-ClassroomGjatë këtij muaji do të mbahet kurse për nxënësit e kl. të 5-ta dhe të 8- ta në këto  lëndë: Gj.Angleze dhe Matematikë. Ku kanë të drejtë të marrin pjesë të gjithë nxënësit e interesuar të cilës do shkollë.

Nga këto shkolla mund të mar rin pjesë nga 10 nxënës të kl. 5-ta dhe 10 nxënës të kl.8-ta. Këta nxënës do të zgjidhen nga vet drejtoria-udhëheqësia e shkollës ku duhet të jenë nxënës të shkëlqyeshëm por me gjendje të vështir ekonomike.

Qëllim i këtij organizimi është aftësimi i nxënësve në këto lëndë – nxënësit zgjedhin vetë lëndet nga e cila do te mbajne kurs tre mujor . Kursi mbahet nga nxënësit më të dalluar të shkollës sonë .Kursi do të filloj më 08 Shkurt ( e shtunë) dhe do të përfundojë më 19 Prill (e Shtunë) do të mbahet çdo fundjavë të shtundeve dhe në fund nxënësit do të marrin nga një çertifikatë pjesmarrjeje.

Kursi do të fillojë në ora 11:30 deri më 14:30, ku kursi do të jetë pa pagesë.Transporti do të niset nga Abi në ora 11:00 dhe do te vazhdojë drejt qendrës si ne harten e me poshtem. Transporti do të paguhet nga ana e vetë nxënësve pjesëmarrës në këtë kurs.


View Larger Map