Lajmerim

Lajmerohen te gjithe nxenesit ne listen e me poshtme se me daten 01.02.2014 e shtune ne ora 10:00 do te mbahet ore shtese si dhe nxenesit vulnetarisht mund te bashkangjiten ne kete aktivitet.
Autobusi niset nga Abi Center ne ora 8.45.
Ardhja me uniforma eshte obligative

Orari dhe Lista