Vizita në Ansamblenë Komunale

DSC_0087Nxënësit e klasës së pestë të shkollës sonë vizituan Ansamblenë Komunale të Prizrenit , gjegjësisht Shtëpinë e Bardhë.

Qëllimi i kësaj vizite ishte njoftimi i nxënësve me vendin se ku mbahen mbledhjet dhe merren vendimet për qytetin tonë. Njëkohësisht patën rastin të njihen për së afërmi me kryetarin  e komunës së Prizrenit z.Dr. Ramadan Mujën, i cili me plot vullnet iu përgjigj pyetjeve që parashtruan nxënësit nga më të ndryshmet .
Duke iu dëshiruar kryetarit z.Dr.Ramadan Mujës shëndet dhe suksese në mandatin e ri u ndamë nga Shtëpia e Bardhë