Vizit ne kopshtin zoologjik

Ne muajin tetor nx. e klases se 1 dhe te 2 bene nje vizit ne kopshtin zoologjik ku edhe njekohesisht shijuan kenaqesine dhe karakteristikat e stines se vjeshtes.

gjate shetitjes nxenesit perjetuan nje socializm kolektiv si dhe u njohen me shume kafshe dhe shpend ne kopshtin zoologjik.
Gjithashtu edhe per mesimdenesit ishte nje rast qe nxenesit ti njohin me per se afermine afersine e dashamirsise ndaj kafsheve,shpendeve e mbare natyres ne pergjithsi dhe socializimi me shoket ne veqanti