Per nder te Festes se Kurban Bajramit

Për nder të Festës së Kurban Bajramit nxënësit e kolegjit tonë së bashku me prindërit dhe mësimdhënësit e tyre duke e kryer obligimin e tyre gëzuan 700 familje me kontributin e dhënë.I falënderojmë të gjithë.