MUAJI I TETORIT – MUAJI KUNDËR KANCERIT TË GJIRIT

Të nderuara, Ju ftojmë të merrni pjesë në ligjeratën e cila dedikohet për vetëdijesimin e zbulimit të hershëm të kancerit të gjirit, e cila do të mbahet në sallën e kuqe të kolegjit “ Mehmet Akif” me datën 29.10.13 në ora 13:00-14:30. Autobusi niset nga Abi Center ne ora 12:30.
Prezentim mbahet nga : Dr. sc. Selami Sylejmani doktor i shkencave mjeksore Specialist për gjinekologji dhe opstetrika Sonografist në lëmin e gjinekologjisë, opstetrikës dhe sëmundjeve të gjirit.
Pjesëmarja e juaj është shumë e rëndësishmë sepse “ Zbulimi I hershëm ; mbijetesë”
Ftesa-Mehmet-Akif-College-1